Reviews

Streetfood boys

Contact

Boeken

Vraag een offerte aan

Heb je zelf een feestje of festival en wil je samen met ons de show stelen?  Bekijk datn onze jaarkalender en vul het onderstaande contactformulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op! 

Vragen kan je altijd stellen door ons te bellen op: 06-39082391 of door ons een email te sturen aan: info@streetfoodboys.nl.

Offerte aanvragen

Details

Max. capaciteit per uur: 

Gem. prijs per persoon: 

Benodigde faciliteiten:

Bedieningsregio: 

150 servings 

€5,00

Stroom

Heel Nederland 

Certificaat

Uw veiligheid en gezondheid staat voor ons op de eerste plaats. Onze crew is geschoold in voedselveiligheid en onze apparatuur is uiteraard technisch perfect onderhouden. 

Streetfood Boys beschikt over het Certificaat Sociale Hygiëne, waarmee zij voldoet aan de Drank- en Horecawet, die dit verplicht stelt voor eigenaren van horecabedrijven

KvK, BTW en Bank

Bij de Kamer van Koophandel zijn we sinds 1 januari 2021 ingeschreven in het Handelsregister onder nummer: 81331002 en het RSIN nummer is: 862049209.

Het BTW-nummer van SFB is: 862049209B01

Betalingen kunnen gedaan worden op het bankrekeningnummer NL57INGB0007727275 ten name van Streetfood Boys. We vragen je vriendelijk om binnen 14 dagen te betalen.

Contactgegevens

Om onze bekendheid te vergroten en om met iedereen te delen waar we zijn geweest en hoe het daar was, zijn we actief op alle socials zoals Instagram en Facebook. We zouden het leuk vinden als je ons daar liked, onze posts doorstuurt naar je vrienden en je je op ons kanaal abonneert.