Reviews

Streetfood boys

Wie zijn we?

Onze Visie

We leven met z’n allen in een wereld waar werkelijk van alles moet en waar van alles niet mag. We hebben dit met elkaar vastgelegd in regeltjes en wetten, waar iedereen zich aan moet houden en waar iedereen wat van vindt (want daar zijn we Nederlanders voor, toch?). 

Nu hebben we het daar zo druk mee, dat we soms vergeten om van het leven te genieten. We werken hard, we maken onze huizen schoon, we betalen netjes belasting en we zorgen goed voor de natuur, onze familie en onze vrienden. Oh ja, we sporten ook veel en eten vooral ook heel verstandig: de gezondheids-hype van de laatste decennia… 

Dat houd je toch alleen vol als je jezelf niet af en toe verwent? Wij vinden dat de boog niet altijd gespannen kan staan en dat je je ook mag laten gaan als je daar een keertje zin in hebt. Dat is ons motto en daar willen we je bij helpen! Daarom maken wij hotdogs & Surikip-broodjes die onweerstaanbaar lekker zijn, gezond of niet!

Kortom, bij de Streetfood Boys draait alles om ‘genieten’, we doen dat met onze #1 broodjes in the world, een supergezellige crew, lekkere muziek en een hoop lol!

Onze Missie

Bij de Streetfood Boys draait het dus allemaal om onweerstaanbare broodjes en om ouderwets genieten!

In onze retro-Italian foodtruck bieden wij de beste kwaliteit service en broodjes aan, zodat iedereen bij ons een top ervaring krijgt. Of je nu de authentieke Amerikaanse hotdog of het lekkere broodje Surinaamse kip neemt, bij ons is een ding duidelijk: Hier kan je echt genieten terwijl de tijd even stil lijkt te staan.

Kom gezellig langs of boek ons voor een ervaring die je nooit zal vergeten!

Onze Crew

Wij komen nooit alleen omdat we het gewoon te leuk vinden om met onze foodtruck op pad te gaan. Koken is onze passie en elke boeking zien we als een avontuur.

We studeren allemaal nog, dus we doen het ‘er bij’ en brengen gegarandeerd de sfeer en gezelligheid die bij jouw festival, evenement, (buurt)feest, 21-diner of borrel past. Je herkent ons aan de donkerbruine hoodies en sweaters van Bagh©!

Kars

Dani

Ruben

Marnix

Bente

Julia

Julie

SFB

Details

Max. capaciteit per uur: 

Gem. prijs per persoon: 

Benodigde faciliteiten:

Bedieningsregio: 

150 servings 

€5,00

Stroom

Heel Nederland 

Certificaat

Uw veiligheid en gezondheid staat voor ons op de eerste plaats. Onze crew is geschoold in voedselveiligheid en onze apparatuur is uiteraard technisch perfect onderhouden. 

Streetfood Boys beschikt over het Certificaat Sociale Hygiëne, waarmee zij voldoet aan de Drank- en Horecawet, die dit verplicht stelt voor eigenaren van horecabedrijven